Notícies

Titular notícies

Rebem el Premi Córrer per Compromís


L'Ajuntament de Barcelona reconeix el projecte 'Esport a l’aire lliure amb acompanyament' per fomentar l'activitat física a les persones amb discapacitat visual.

L'Anna i l'Ainhoa recullen el premiL'Associació Discapacitat Visual Catalunya B1+B2+B3 ha estat una de les 18 entitats seleccionades a la 4ª edició dels Premis Córrer per Compromís, que organitza l'Ajuntament de Barcelona i que tenen com a objectiu el foment de la cohesió social i la integració de determinats col·lectius a través de l’esport.

La nostra entitat va presentar el projecte Esport a l’aire lliure amb acompanyament, que es porta desenvolupant des de 2017 i a través del qual persones amb discapacitat visual poden practicar esports com sortir a córrer i fer excursions a la muntanya amb el suport de persones voluntàries. Gràcies a aquest guardó, es podrà adquirir un tàndem perquè les persones usuàries de l'entitat puguin gaudir de la bicicleta acompanyades.

Anna Morancho, membre de la Junta Directiva, i Ainhoa Quesada, treballadora social, van recollir el 8 de maig el reconeixement al Saló de Cent de l'Ajuntament.

 

Últimes Notícies