Notícies

Titular notícies

Ens sumem a la federació d'entitats catalanes d'acció social ECAS


El president de la nostra Associació, Manel Martí, ha presentat l'entitat a l'assemblea, celebrada el 8 de novembre.

Representants de les entitats que van rebre la placaECAS és una federació d’Entitats Catalanes d’Acció Social que treballa amb col·lectius en situació o risc d’exclusió social. El passat divendres 8 de novembre es va celebrar l'assemblea en què, per unanimitat, es va aprovar la incorporació de l'Associació Discapacitat Visual Catalunya: B1+B2+B3 i del Centre de Promoció Social Francesc Palau.

Durant l'acte, se'ns va fer entrega d'una placa de pertinença, així com a la resta d'entitats que es van incorporar a l'assemblea de l'abril: Formació i Treball, Ayuda en Acción, Centre de Formació i Prevenció, l’Associació Reintegra i el programa SICAR.cat d'Adoratrius.

 

Més sobre...: ECAS , xarxa , inclusió
Últimes Notícies