Notícies

Titular notícies

Gala Benefica Per a la investigació de malalties visuals


Benvolgudes sòcies i socis,

Us escrivim per recordar-vos que el dijous 9 de febrer es celebrarà la Gala Benèfica per a la investigació de malalties visuals.
La Gala tindrà llloc a l'Auditori de Les Cotxeres de Sants (Pas de Fructuós Gelabert, 6) i podeu arribar a partir de les 18:15h.

Com ja sabeu, una de les fites que tenim a la nostra Associació, té com a objectiu impulsar la investigació científica sobre les malalties que causen discapacitat visual, i cada any intentem col·laborar i ser solidaris. A l'Associació som conscients que només amb la investigació es podrà aconseguir la millora i, fins i tot, el guariment de les malalties que causen discapacitat visual, i sabem que és molt necessària i falta molt de camí a fer, per això des de l'Associació  col·laborem amb la Fundació "Punt de Vista", de la qual formem part del Patronat, i que està creada per un dels nostres socis, el Gabo Mattioli.

La Gala estarà animada per diverses actuacions musicals i parlaments varis.

Si us voleu inscriure, us enviem el formulari per poder reservar la vostra entrada:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd_ADJdXJCrDj_0J7ew55hEYVgM9Gn4W9z2Q6I5LFM37vDyTg/viewform

Si necessiteu ajuda per omplir el formulari i/o acompanyament per anar a la gala ens ho feu saber, bé responent a aquest mail o bé trucant als telèfons de l'Associació:

Telèfon fixe:
93 447 04 04
Telèfon mòbil:
605 879 797


Últimes Notícies