Notícies

Titular notícies

Engeguem el cicle Barcelona Blind Concerts


Del 27 de setembre al 24 de novembre a 6 centres cívics de Barcelona. Gràcies a una APP, el públic es podrà posar a la pell de les persones amb discapacitat visual.

Un dels objectius de l’Associació és promoure una oferta cultural inclusiva. I no només volem que les persones amb discapacitat visual puguin gaudir de sortides al teatre i visites a museus, també pretenem que siguin les protagonistes.

Barcelona Blind Concerts és un cicle en què 6 agrupacions musicals formades per, com a mínim, una persona amb discapacitat visual pujarà a l’escenari per fer vibrar el públic. Després de cada concert, hi haurà una tertúlia en què les persones assistents podran interactuar amb els i les artistes.

Aquest projecte compta amb el suport econòmic de l’Ajuntament de Barcelona, qui a més ens cedeix els espais a 6 centres cívics per a la celebració dels esdeveniments:
Blind Reverendo: 27 de setembre (20 h), al CC Tomasa Cuevas – Les Corts.
Wagner Pa i Cesc Pascual: 10 d’octubre (19 h), al CC Can Verdaguer de Nou Barris.
Wagner Pa i Cesc Pascual: 18 d’octubre (20 h), al CC Parc Sandaru de Sant Martí.
Wag i Jo: 25 d’octubre (18 h), al CC l’Elèctric de Vallvidrera.
Marc Sarrato: 8 de novembre (19 h), al CC Joan Oliver “Pere Quart” de les Corts.
Ignasi Henderson: 24 de novembre (18 h), al CC Josep Maria Trias i Peitx de les Corts.

El públic es podrà posar a la pell de les persones amb discapacitat visual gràcies a l'APP Tengo Baja Visión VR. Se l'haurà de descarregar al seu dispositiu mòbil per, durant una estona, veure el mateix que les persones afectades de diferents patologies visuals.

Imatge del cicle BBC    

El cartell i la imatge gràfica de Barcelona Blind Concerts han estat elaborats de forma altruista pel dissenyador Iván Mata Godino.
 

Últimes Notícies