Notícies

Titular notícies

El taller d'artteràpia comença a donar els seus fruits


L'Associació organitza diferents tallers amb la voluntat de millorar el benestar de les persones amb discapacitat visual i fomentar la cohesió del grup.

Taller d'artteràpiaAquest mes de gener vam impulsar un nou taller, el d'artteràpia. A través del llenguatge artístic, es fomenta el potencial creatiu de cada individu. 4 persones s'han inscrit en aquesta activitat que es realitza els dijous al matí i ja hem pogut veure els seus fruits. Un dels usuaris, Pere Valera, ha volgut compartir amb nosaltres aquest conte sorgit de les classes. Clica aquí per llegir-lo.

ALTRES TALLERS

L'Associació organitza altres tallers per promoure el benestar personal, com el Mètode Bates. Aquest ajuda les persones amb baixa visió des de fa més de 100 anys a relaxar la vista. El grup es realitza els dimarts (16 h).

Últimes Notícies