Notícies

Titular notícies

Viu les Festes de Les Corts amb nosaltres!


La nostra companya Anna Morancho serà la pregonera de la Festa Major de Les Corts 2018. També vendrem pastanagues per captar fons per a la investigació i organitzarem tallers.

Cartell Festa Major Les Corts 2018Som part del barri i, com no podia ser d’una altra manera, ens sumem a la Festa Major de les Corts. Enguany la nostra veu s’escoltarà alt i clar gràcies a Anna Morancho, membre de la Junta Directiva, qui serà la pregonera 2018. No us perdeu les seves paraules el diumenge 7 d’octubre (12 h) a la plaça de Comas. La nostra companya reivindicarà unes festes inclusives per a tots i totes.
  
Tenim un repte, ens ajudes?
 
Volem vendre 100 kg de pastanagues per commemorar el Dia Mundial de la Visió, que se celebra el segon dijous d’octubre. El dissabte dia 13, a partir de les 10 h, serem al carrer Benavent acompanyats de l’Associació de Comerciants 08028, que ens donen el seu suport. Vine i compra la teva bossa de pastanagues per 2 euros, la recaptació es destinarà a la investigació de malalties oculars.
 
Per què pastanagues? Des de la infància ja ens diuen que aquesta hortalissa és bona per a la vista. Conté betacarotè i el nostre cos el transforma en vitamina A, que millora la nostra salut ocular.
 
Tallers de festa major
 
Dissabte donarem a conèixer el llenguatge Braïlle en dos tallers: Un al matí, al carrer Benavent, i l’altre a partir de les 16 h, al carrer Sant Ramon Nonat. A més, per la tarda disposarem d’un aparell per mesurar la pressió ocular, que ens permet conèixer l’estat de la nostra vista i descartar malalties com el glaucoma.
 
A les 17 h gaudirem d’un concert amb ‘Wag i jo’, duo format pel nostre soci i amic Wagner Pa i Joana de Diego. Es tracta d’un espectable musical familiar dins el cicle Barcelona Blind Concert, impulsat per la nostra associació.
 
T’esperem!

Últimes Notícies