Notícies

Titular notícies

Entrega dels Premis B1+B2+B3


Entregarem a  Centre Cívic Urgell "Teresa Pàmies" els premis a aquells que s’han distingit en la millora de la nostra qualitat de vida.
L’acte es celebrarà el proper dijous 12 de desembre, a les 19 hores, al Centre Cívic Urgell “Teresa Pàmies” (C/ Urgell, 145 de Barcelona)..  Entrada gratuïta.


Els guanyadors són:
- Premi “Rosa Gratacós” de Cultura 2013: A El Born. Centre Cultural, per l’adaptació de les seves instal·lacions per a fer-les accessibles.
- Premi “Miquel Tormos” 2013: Al Centre Cultural Els Propis, per la seva tasca en l’adaptació d’itineraris d’excursió adaptats a les necessitats de les persones amb discapacitat visual.
- Premi “Joan Martín” 2013: Al Consell Comarcal de la Terra Alta, per l’adaptació de les Vies Verdes depenents d’aquest Consell.
- Premi “Joan Pallarés” 2013: A Francesc Romeu Torrents, per la seva tasca periodística en favor de les persones amb discapacitat.
- Premi “Albert de Jesús” 2013: A Àgils Comunicació, per l’edició del llibre “Mucha guerra por dar” de Lidia León, adaptat per a tots els públics amb necessitats especials de comunicació.
- Premi “Llorenç Blasi” 2013: Ex equo a Fundación Orange i a Fundación Vodafone, pels seus esforços en la difusió de l’audiodescripció, tan en teatre com en cinema.
- Premi “Tiflotecnologia” 2013: Al Futbol Club Barcelona per l’adaptació de la seva pàgina web al sistema WAI Doble A, per la creació de l’Oficina d’Atenció Especialitzada i pels seus esforços en propiciar l’accessibilitat de les seves instal·lacions.
- Premi “Voluntariat” 2013: A Associació Catalana pro Persones amb Sordceguesa (APSOCECAT), per la tasca del seu equip de voluntaris, que afavoreixen un dels col·lectius més necessitats d’ajuda, especialment a la comunicació.
- Premi “Investigació Científica” 2013: Al Servei d'Oftalmologia de l'Hospital de la Vall d'Hebron. Institut de Recerca, per la seva tasca en el desenvolupament de projectes de recerca sobre la Degeneració Macular Associada a l’Edat (DMAE).
- Premi “Accessibilitat” 2013: A Fernando Alonso López, arquitecte, per la seva contínua acció en favor de l’eliminació de barreres en favor de les persones amb discapacitat.
- Premi “Roc Boronat” 2013: Aquest premi, destinat a destacar la tasca d’algun polític en favor de les persones amb discapacitat visual hem estimat deixar-lo aquesta vegada DESERT.

Últimes Notícies