Notícies

Titular notícies

Manel Martí, Cortsenc d’Honor 2018


La Festa Major de Les Corts 2018 ha estat molt emotiva: Anna Morancho n'ha estat la pregonera i, d’altra banda, el nostre president ha estat escollit Cortsenc d’Honor.

El nostre president, Manel Martí, ha rebut el reconeixement de Cortsenc d’Honor. El Manel porta 35 anys a Les Corts i és membre de diferents entitats del barri. Durant la seva intervenció, el Manel va assegurar que Les Corts és un barri exemple d’inclusió. Sense anar més enllà, les festes van ser inaugurades amb el pregó de la nostra companya Anna i el programa ha inclòs diferents activitats per a persones amb discapacitat.
 
Juntament amb el nostre president, van rebre aquest guardó d’honor Florián Gutiérrez, voluntari del menjador social de la Parròquia de Santa Tecla, i Mª Victoria Garcia Gaitero, membre del Consell de Dones del Districte. Moltes felicitats!
 
En el seu discurs, Anna Morancho, membre de la Junta Directiva de l'Associació, va fer una crida a la participació: “No us parlaré de discapacitat, ni de feminisme, ni d’educació, ni de política. Vull animar-vos que cadascun de vosaltres s’impliqui a Les Corts”.

            Anna Morancho
 

Més, sobre...: participació , oci inclusiu
Últimes Notícies