Notícies

Titular notícies

Donem suport al Festival Inclús


Per tal de promoure la visibilitat de les persones amb discapacitat i l’oci inclusiu, donem suport a propostes com el Festival Inclús i el Simbiòtic Festival.

Un dels pilars de l’Associació Discapacitat Visual Catalunya B1+B2+B3 és la sensibilització. És per aquest motiu que fem costat a l’Inclús, el Festival Internacional de Cinema i Discapacitat de Barcelona, que promou obres audiovisuals entorn la diversitat funcional, amb l'objectiu de donar a conèixer la realitat de les persones amb discapacitat. L'eix central del festival és un concurs audiovisual en què tenen cabuda curtmetratges, pel·lícules de ficció, documentals i produccions audiovisuals d'entitats.

L’Inclús sorgeix de l’èxit del DISDOC’2013, un concurs per donar visibilitat a treballs audiovisuals realitzats per entitats. La nostra associació li ha donat suport des dels inicis, implicant-nos com a patrocinadors. Així mateix, Manel Martí, president de B1+B2+B3, forma part de la junta directiva de l’Associació Inclús.

El Festival tindrà lloc entre el 27 de novembre i el 2 de desembre al CaixaFòrum Barcelona. Us animem a participar-hi! Des de l’Associació hi anirem el divendres 30 (17 h des de la Casa Golferichs o 17:45 h al CaixaFòrum).
 
EL SIMBIÒTIC FESTIVAL

D’altra banda, i per tal de fomentar la cultura accessible i inclusiva, us convidem al Simbiòtic Festival del 30 de novembre al 2 de desembre. Es tracta d’un festival multidisciplinari d’arts escèniques que ofereix una programació contemporània i accessible, tant per a un públic amb diversitat sensorial com per als aficionats a les arts escèniques.
Les obres comptaran amb audiodescripció.
 

Últimes Notícies