Notícies

Titular notícies

Presentem el distintiu “Tinc baixa visió"


El proper dimecres 11 d’abril a les 9:30h, tindrà lloc la presentació del distintiu: “Tinc baixa visió”. Juntament amb l'Institut Municipal de persones amb Discapacitat (IMD) i Novartis, t’esperem a l’auditori de Novartis farmacéutica, a la Gran Via de Les Corts catalanes 764 (08013) Barcelona.

L’objectiu d’aquest esdeveniment és donar visibilitat al col·lectiu de persones amb baixa visió. Es presentarà un distintiu que ajudarà a identificar a aquestes persones. D’aquesta manera es pot tenir present les seves característiques, com és la seva vida, com treballen, com fan esport, com estudien, en definitiva… Com viuen. Una forma per a conscienciar a la societat.

Un representant de l’entitat Retinosis Gipuzkoa Begisare ens explicarà com va nèixer la iniciativa del distintiu i amb l’ajuda d’un vídeo, explicarem com, aquest,  pot canviar la vida del col·lectiu. També tindrem una taula rodona on diversos professionals en l’àmbit de la baixa visió debatran temes d’interès. La taula rodona estarà formada per:

- Dra Rosa Sust, oftalmòloga de l'Institut Català de la Retina (ICR)
- Felipe Yagüe, psicòleg especialista en baixa visió
- Carolina Camino, Clínica IMO i presidenta de la Sociedad Española para la
- Baja Visión
- Anna Morancho, sòcia de l'ADVC i pacient amb baixa visió Per acabar, s’obrirà un torn de preguntes on podran participar tots els assistents i aclarir dubtes.

Esperem veure’t a aquest acte tan important per al col·lectiu!

Vols assistir a l’acte? Posa’t en contacte amb nosaltres amb nosaltres:

info@b1b2b3.org
93 447 04 04

T’hi esperem!
 

Insereix aquí el cos del text.

Més, sobre...: baixa visió , distintiu
Últimes Notícies