Notícies

Titular notícies

Dijous 23 Maig 2013
Activitat lúdica i reivindicativa organitzada per l' Associació Discapacitat Visual Catalunya: B1+B2+B3, el passat 11 d'octubre de 2012, amb motiu del Dia Internacional de la Visió, per reclamar l'eradicació de les causes evitables de ceguesa i per potenciar programes bàsics de mobilitat, vida diària i alfabetització en Braille, que va recórrer el centre de Barcelona.

 

Dijous 23 Maig 2013
Acte celebrat el passat 10 de novembre de 2012, de l' Associació Discapacitat Visual Catalunya: B1+B2+B3, apadrinat pel músic i productor Ibón Casas (Dametvisión), amb l'objectiu de recaptar fons per millorar les condicions de vida dels discapacitats visuals.

 

Dilluns 29 Abril 2013
L' Associació Discapacitat Visual Catalunya: B1+B2+B3 va sortir al carrer per celebrar la diada de Sant Jordi. Es van organitzar 3 parades, situades al Cr. Cardenal Reig, on l'associació té la seva seu social, a l'Av. Diagonal i a La Rambla, on es van vendre roses realitzades pels nostres associats als tallers que organitza l'associació, punts de llibres, fermalls i molts llibres de segona mà. Moltes gràcies  per la vostra inestimable col·laboració. Va ser tot un èxit que volem compartir amb vosaltres amb aquest video. No t'oblidis i comparteix!



Dimecres 18 Maig 2011
 
Fa poc més d'un any, TV3 es va posar en contacte amb la nostra Associació buscant una persona que es trobés en el procés d'adaptació a una discapacitat visual, fent el seguiment d'aquesta persona durant 1 any, per desenvolupar un documental per al programa L'Endemà. Des de l'Associació, vam contactar amb l'Anna Morancho, de 22 anys, que va estar molt disposada a participar i deixar a TV3 entrar en la seva vida. A més, també van participar amb el seu testimoni 6 socis que es van enfrontar a la mateixa situació. Des d'aquí podreu gaudir d'aquest emotiu i enriquidor documental.

Dimarts 13 Juliol 2010


Feed RSS de notícies