Notícies

Titular notícies

Arriba la Nit de la Visió, dedicada a la investigació


Celebrem el 25è aniversari impulsant el Premi Catalunya d'Investigació sobre Malalties Visuals.

Cartell de la Nit de la VisióEl 30 de març (21 h) celebrarem una nova edició de la Nit de la Visió al Senator Barcelona Spa Hotel (c/ Cardenal Reig, 11 de Barcelona). En el sopar benèfic tornarem a recaptar fons per a la investigació científica sobre malalties que causen discapacitat visual.

Coincidint amb el 25è aniversari de l’entitat, en aquesta edició impulsem el Premi Catalunya d’Investigació sobre Malalties Visuals, obert als equips de recerca catalans que estudiïn les malalties visuals. A diferència d’edicions anteriors, s’obrirà una convocatòria pública per rebre els diferents projectes i un jurat seleccionarà el guanyador.

Durant l’últim trimestre de 2018 vam iniciar una campanya de captació de fons per finançar el premi, que culminarà amb el sopar de la Nit de la Visió. A partir d’aquesta data obrirem la convocatòria perquè els equips investigadors puguin optar al finançament. 

LA NOSTRA APORTACIÓ A LA INVESTIGACIÓ

Un dels objectius de l’Associació Discapacitat Catalunya és el suport a la investigació, tant aportant la nostra experiència com fent aportacions econòmiques.

En anys anteriors hem col·laborat amb diferents projectes d’investigació: amb l’Agència d'Avaluació de Tecnologia i Recerca Mèdiques en un projecte sobre les cataractes; amb l’Hospital Sant Joan de Déu per a la retinopatia del prematur; amb la Barcelona Macula Foundation per a les malalties degeneratives de la retina; i amb l’Institut de Recerca de la Vall d’Hebron en una investigació sobre la Degeneració Macular Associada a l’Edat (DMAE).

LA VOSTRA SOLIDARITAT

Per tal de poder avançar en la investigació i augmentar la dotació del Premi, us convidem a participar a la Nit de la Visió.

Per assistir al sopar el donatiu mínim és de 39 €.

Per inscriure’s, cal fer un ingrés al número de compte ES06 2100 3015 1622 0029 7815, indicant al concepte NIT DE LA VISIÓ + NOM COMPLET. Cal enviar el comprovant de pagament a info@b1b2b3.org.

Últimes Notícies