Notícies

Titular notícies

Ampliem el personal


Sumem dues persones noves a la plantilla gràcies a la Programa de Garantia Juvenil a Catalunya

L’Associació Discapacitat Visual Catalunya B1+B2+B3  ha estat una de les entitats beneficiàries de la subvenció de la Generalitat de Catalunya, en consens amb el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el finançament del Fons Social Europeu, dins el Programa de Garantia Juvenil.  La Garantia Juvenil és una iniciativa europea d’ocupació per reduir l’atur juvenil.

Gràcies a aquest ajut podem contractar dues joves en pràctiques: una auxiliar de comptabilitat i una auxiliar de secretaria, que donen suport a les àrees de comptabilitat i administració respectivament. Aquestes dues joves ens acompanyen des del 31 d'octubre i durant 6 mesos, fins a finals d’abril del 2019.

 

Últimes Notícies