Notícies

Titular notícies

Página Web Renfe Accesible


Compartim amb vosaltres aquesta iniciativa del grup ACIC , el Ministeri de Sanitat pretén arxivar les denúncies contra Renfe per falta d'accessibilitat de la seva web , malgrat reiterats anys d'incompliment, i que actualment la web de Renfe segueix incomplint els criteris d'accessibilitat i la legislació vigent .Si s'absol Renfe encara incompleixi la llei, les empreses no invertiran en accessibilitat web , sabedores que ningú els sancionarà per això. Contra aquesta impunitat i connivència , hem posat en marxa una campanya de signatures a Change.org per demanar a la Secretaria d'Estat de Serveis Socials i Igualtat que rectifiqui la decisió , i sancioni Renfe . És important que tots signeu i feu la màxima difusió d'aquesta campanya. Perquè ens hi juguem el respecte per l'accessibilitat web a Espanya. Aquí està l'enllaç : http://tinyurl.com/ndustgm Gràcies a tots per la vostra difusió i suport.


Últimes Notícies