Notícies

Titular notícies

El Tiflollibre omple l'Auditori de la Pedrera


Celebrem una nova edició del Tiflollibre per reivindicar l'accés a la cultura i solidaritzar-nos amb el Tercer Món.

El 10 de juliol vam celebrar a la Pedrera una nova edició del Tiflollibre, un esdeveniment organitzat per l'Associació Discapacitat Visual Catalunya: B1+B2+B3 per reivindicar l'accés a la cultura. El president de l'entitat, Manel Martí, assegurava a l'acte que s'havien fet molts avenços. Amb tot, hem de seguir treballant perquè totes les persones puguin gaudir de l'art i dels espectacles. Seguidament, va pujar a l'escenari el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani.

La companya Paquita García Caballero ens va deleitar amb la lectura en braille del seu llibre de poemes, Sentimientos. I l'acte va cloure amb la magnífica actuació del també company Ignasi Terraza al piano.

Volem agrair a totes les persones que han col·laborat per fer-ho possible. Gràcies als donatius realitzats a l'entrada, vam recaptar al voltant de 2.000€ que es destinaran a projectes del Tercer Món que lluiten contra la ceguesa evitable, com les cataractes.

El conseller Chakir el Homrani   Paquita García

Ignasi Terraza   El públic

 

Últimes Notícies