Notícies

Titular notícies

Arriba el Festival Tiflollibre 2019


El 10 de juliol celebrarem aquest esdeveniment cultural a la Pedrera amb Ignasi Terraza.

Portada TiflollibrePromoure l’accés a la cultura de les persones amb discapacitat visual és l’objectiu del Festival Tiflollibre. Tot i que al dia d’avui s’han fet grans avenços, hem de seguir reivindicant l’accessibilitat a museus, monuments, exposicions, cinema, teatre i televisió, a més dels llibres en Braille i en àudio.

El Tiflollibre és una jornada perquè totes les persones puguin gaudir de la cultura. Estem molt agraïts a la Fundació Catalunya La Pedrera, que ens ha cedit l’Auditori, i a Ignasi Terraza, que ens oferirà un concert “solo” de piano.
 
PROGRAMACIÓ

- Concert “solo” de piano, a càrrec d’Ignasi Terraza, qui va perdre la visió amb 9 anys. Això no el va aturar i actualment dirigeix la formació Ignasi Terraza Jazz Trio.
- Lectura en Braille i presentació del llibre de poesia Sentimientos, a càrrec de la companya Paquita García Caballero.
 
SOLIDARITAT AMB EL TERCER MÓNPrograma del Tiflollibre

A més de gaudir de la cultura, el Tiflollibre s’organitza per fomentar la solidaritat amb el Tercer Món. La ceguesa evitable és un conjunt de patologies oculars que provoquen la pèrdua de la visió per no comptar amb els mitjans per poder evitar-ho. Són malalties que a casa nostra, amb una simple intervenció o una visita oftalmològica, es podria mantenir un alt nivell de capacitat visual.

Els 15 euros de donatiu de l’entrada seran destinats íntegrament a projectes del Tercer Món. Si no pots assistir, es poden fer aportacions voluntàries al número de compte:
ES39 2100 3015 1522 0022 7527.
 
   QUAN: 10 de juliol.
   ON: Auditori de la Pedrera (c/ Provença, 261. Barcelona).
   Donatiu de 15€.
 

Últimes Notícies