Notícies

Titular notícies

Documental "Ver Para Creer"
El documental “Ver para Creer” pretén apropar l’espectador a com és un dia normal a la vida de cinc protagonistes amb discapacitat visual. Isabela, Marta, Marisa, Félix y Montse compartissin amb nosaltres la seva particular forma de viure la seva discapacitat amb l’objectiu de transmetre a altres persones amb la seva mateixa situació i a la societat en general, que és possible superar les dificultats del dia a dia amb ajuda tecnològica, força de voluntat i amb el recolzament que tots com a essers humans podem oferir-los.
Aquest documental està dotat d’accessibilitat total. El DVD conte audiodescripció, subtitulació, llenguatge de signes i per suposat versió original. Així mateix és un DVD audionavegable i amb signoguia. A continuació, es presenta el video en versió original. 
Tornar a Vídeos i documentals

Últimes Notícies