Publicaciones

Contacte
Secretaria General
Correu electrònic: info@b1b2b3.org - Telèfon: 934 470 404
 
 
 
La imatge corporativa i la difusió de l’entitat és una necessitat en els temps actuals. No només cal fer coses i fer-les bé. Cal també donar-les a conèixer per tal d’establir sinèrgies:
  • -Per a cercar nous beneficiaris dels nostres projectes.
  • -Per trobar nous col·laboradors públics o privats.
  • Per a, en definitiva, donar a conèixer els nostres resultats i les nostres esperances a la societat d’allà on hem sorgit.


L'Associació Discapacitat Visual Catalunya B1+B2+B3 ha assumit que ha de transmetre els seus objectius creant els seus propis òrgans de comunicació on la pluralitat de pensament es pugui difondre i on les característiques del nostre col·lectiu tinguin una plataforma d'expressió.
Fotografia de Programa de radio Sense Afany de lucre en directe
 
 
 
 
 
 


Butlletí Trimestral


Anem-hi

Revista l'Ull
 
Orgue de difusió de l’entitat.
Té un format a quatre colors, format DIN-A4 i periodicitat semestral. Pretén difondre les capacitats de les persones amb discapacitat visual a través d’entrevistes amb socis, comunicar els avenços i estudis mèdics sobre malalties oculars amb entrevistes a professionals oftalmòlegs o altres investigadors i promoure la integració social amb l’entrevista a personalitats de l’Administració o altres entitats relacionades amb la discapacitat visual.
És el projecte de comunicació escrita més ambiciós de l’entitat i que requereix major esforç de finançament.