Notícies

Titular notícies

FESTIVAL TIFLOLLIBRE 2013



Any rere any, i des de 2009, l' Associació Discapacitats Visuals Catalunya: B1+B2+B3 (ADVC B1+B2+B3) celebra el Festival Tiflollibre, una iniciativa que té com a objectiu principal la promoció de la lectura en veu alta i la integració cultural a través de la poesia, la música i la il·lusió per viure.

El Festival Tiflollibre compta amb la participació voluntària d'artistes i personalitats de l'àmbit cultural i social, que uneixen les seves veus i talents a les de persones anònimes per impulsar la lectura parlada i per crear tots junts llaços de participació i integració.

Aquest any el Festival Tiflollibre s'uneix a l'Any Espriu i als actes que se celebren per tota Catalunya per commemorar el centenari del naixement del gran escriptor i poeta català Salvador Espriu.

Però a més, aquest any el festival és més solidari que mai, doncs els fons recaptats es destinaran a entitats que desenvolupen projectes amb discapacitats visuals del Tercer Món.

Acompanya'ns en aquest Festival Tiflollibre 2013, on la música de les paraules i la il·lusió de les persones són els protagonistes, i ajuda'ns a ser solidaris amb els quals més ho necessiten.


Més informació:

http://www.tiflollibre2013.blogspot.com.es/





Últimes Notícies