Eventos

Títulos y resumen en todas partes
Tiflollibre 2014 (6a Edició)

Homenatge als escriptors Julio Cortázar i Joan Vinyoli

La 6a Edició del Festival Tiflollibre s’uneix a l’ANY CORTÁZAR i a l’ANY VINYOLI i a tot el seguit d’actes que se celebren enguany a Catalunya i arreu del món per commemorar el centenari del naixement de l’escriptor Julio Cortázar i del poeta català Joan Vinyoli. El dia 22 de maig de 2014 a l’Auditori del CaixaForum es llegiran poemes i textos de Julio Cortázar i Joan Vinyoli.

Dia: Dijous 22 de maig de 2014
Lloc: auditori del CaixaForum (Barcelona)
Hora: 19.00 Entrada: 12 € (10€ anticipada)
Projecte beneficiari dels fons: L’ADVC B1+B2+B3 destinarà els fons recaptats a l’ONG Òptics x mÓn i a les accions solidàries que desenvolupa al tercer i quart món per la millora a l’accés a la Salut Visual d’aquelles comunitats més desfavorides.

El Festival Tiflollibre és un projecte cultural, social i integrador iniciativa de l’ADVC B1+B2+B3. Nascut el 2009 amb voluntat de continuïtat i per impulsar el llibre parlat i promoure els hàbits de lectura en la societat. Tiflollibre pretén:
• Fomentar la integració social.
• Apropar la cultura. • Potenciar el llibre parlat.
• Impulsar l’hàbit de la lectura parlada i Braille.
• Fomentar l’esperit voluntari i despertar el cor d’adolescents i voluntaris a través de l’acompanyament i el compartir.

Segueix tota la informació al següent link

http://tiflollibre.blogspot.com.es/
Fecha: 22/05/2014
Hora: 19 : 00
Coste: 12€
Projecte beneficiari dels fons:
L’ADVC B1+B2+B3 destinarà els fons recaptats en aquesta edició a l’ONG Òptics x mÓn i a les accions solidàries que desenvolupa al tercer i quart món per la millora a l’accés a la Salut Visual d’aquelles comunitats mes desfavorides.

Us convidem a la 6a edició del FESTIVAL TIFLOLLIBRE que tindrà lloc el 22 de maig de 2014 a l'Auditori CaixaForum de Barcelona.

Enguany el Festival Tiflollibre s’uneix a l’ANY CORTÁZAR i a tot el seguit d’actes que se celebren a Catalunya i arreu del món per commemorar el centenari del naixement de l’escriptor Julio Cortázar.

El Festival Tiflollibre és un projecte cultural, social i integrador iniciativa de l’Associació Discapacitat Visual Catalunya: B1+B2+B3. Va néixer el 2009 amb voluntat de continuïtat i per impulsar el llibre parlat i promoure els hàbits de lectura en la societat.

L’acte es caracteritza per ser un esdeveniment social, cultural i de participació voluntària, on persones anònimes i personalitats de renom de l’àmbit cultural i social comparteixen lectures en veu alta amb actuacions
musicals en directe.

Veniu i ajudeu-nos a ser solidaris amb els qui més ho necessiten.

SEGUIU TOTA LA INFORMACIÓ DEL FESTIVAL AL BLOG:
https://tiflollibre.blogspot.com.es

Actividades previstas
No hay actividades previstas