Notícies

Titular notícies

Compra la samarreta i col·laboraràs amb l'Associació


Realitzem juntament amb Here we are i Curated by el disseny d'una samarreta en braille. El 50% dels beneficis seran per a l'Associació;.

La sesión de fotografías fue realizada por Anna MoranchoJuntament amb el col·lectiu Here we are, hem dissenyat una samarreta amb el logo Curated by. Aquest forma part d'un projecte solidari en què es fa una reflexió sobre la ceguesa i les disfuncions visuals a través de la fotografia i el vídeoart. Anna Morancho, membre de l'Associació, amb només un 5% de visió, ha reflectit amb la seva càmera una campanya en què pren protagonisme una samarreta brodada en braille.

D'aquesta manera, pretenem demostrar que una persona amb discapacitat visual és perfectament capaç de realitzar una campanya de moda. A més, l'artista visual Adriana Ramírez ha realitzat unes peces audiovisuals en què fa una interpretació de diferents disfuncions visuals després d'haver escoltat el testimoni de diverses persones de l'associació. El resultat: una campanya on un producte de Curated by, el videoart i la fotografia s'uneixen amb l'objectiu de conscienciar la societat sobre els problemes plantejats per la discapacitat visual.

El 50% dels beneficis de les vendes aniran destinats als projectes de l'Associació per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat visual. Pots adquirir la samarreta aquí.

 

Últimes Notícies