Notícies

Titular notícies

Necessitem el teu suport per avançar en la investigació


Estem recaptant diners que es destinaran a projectes de recerca per avançar en les malalties oculars. Fes la teva aportació!

L’Associació Discapacitat Visual de Catalunya B1 + B2 + B3 hem iniciat una campanya de captació de fons per a projectes d’investigació. Un dels objectius de la nostra entitat és que Catalunya esdevingui un dels indrets capdavanters en la investigació de les malalties oculars, aprofitant la qualitat dels professionals d’oftalmologia i òptica del nostre país. Amb tot, la crisi econòmica ha provocat la manca d’inversió en la recerca.

A data d’avui, s’han recaptat 16.100 €. Pots col·laborar fins al 31 de març. El teu ajut servirà per finançar un projecte d’investigació i avançar en el coneixement d’alguna de les malalties oculars.

També durant el mes de març (la data encara està per concretar), celebrarem una nova edició de la Nit de la Visió, que ens permetrà augmentar la xifra destinada a la investigació gràcies a les aportacions dels i les assistents al sopar benèfic.

A partir del mes d’abril, els equips de recerca podran presentar els seus projectes fins al setembre i, al novembre de 2019, farem pública la resolució del projecte guanyador.

Necessitem el teu ajut per poder avançar i aconseguir la cura de malalties oculars que a dia d’avui no tenen solució.

Fes una donació a través del web o bé truca’ns al 93 447 04 04 i t’informarem!

Últimes Notícies