Notícies

Titular notícies

Wagner Pa, dins el cicle Barcelona Blind Concert


Celebrem el concert en el marc de la Trobada d'entitats d'economia social i solidària a les Corts.

Dissabte 1 de desembre vam participar a la Trobada d'entitats d'economia social i solidària a les Corts, un projecte impulsat per la Direcció Operativa d’Innovació Socioeconòmica de Barcelona Activa i el Districte de Les Corts, amb la col·laboració de l’Esguard  i Tandem Social. Sota el lema 'Fem xarxa', entitats del barri ens vam trobar al Parc de les Infantes per donar a conèixer la nostra tasca i apropar-nos als veïns i veïnes.

En aquesta jornada, vam celebrar un concert amb el nostre soci i amic Wagner Pa, que havia d'haver tocat en el marc de les festes de les Corts, però que es va haver de cancel·lar per la pluja. L'espectacle està inclòs en el Barcelona Blind Concert, un cicle en què volem difondre artistes amb discapacitat visual i que compta amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona.

Wagner Pa en concert al Parc de les Infantes      Amb el suport de:

Amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona

Últimes Notícies