Notícies

Titular notícies

Tenim Loteria de Nadal i la Grossa


La venda de loteria, juntament amb les quotes de persones associades, és la principal via de finançament propi. Col·labora!

Tant si ets més de comprar la Grossa com la Loteria de Nadal, t'animem a col·laborar amb l'Associació tot adquirint participacions dels números 87.046 i 97.271 de la Loteria de Nadal i de la Grossa de Cap d'Any. Les trobaràs a la seu de l'entitat, al carrer Cardenal Reig, 32 de Barcelona.

També et convidem a explicar-nos a les xarxes què faries si toca:
- Al Facebook: @b1b2b3.org.
- Al Twitter: https://twitter.com/B1B2B3_/status/1064894490534690816

Juntament amb la quota de les persones associades, la venda de loteria és la principal via de finançament propi, gràcies a la qual podem desenvolupar les nostres activitats de suport a les persones amb discapacitat visual i defensar els seus drets.

La GrossaLoteria Nacional

 

Més, sobre...: loteria , Nadal , la grossa , sorteig
Últimes Notícies