Notícies

Titular notícies

Èxit rotund del viatge de setmana santa amb l'associacióAquesta Setmana Santa hem tingut un temps magnífic en el nostre viatge per les comarques del Baix Ebre, Ribera d’Ebre, Terra Alta i Montsià. Durant aquests dies vam gaudir de les ruïnes de la cartoixa d’Escala Dei, de la mina de plom “Eugènia”, a Bellmunt del Priorat, del Centre d’Interpretació de la Batalla de l‘Ebre, a Corbera d’Ebre, finalment, el darrer dia gaudírem d’un passeig fluvial en catamarà per l’Ebre fins a Amposta.

Vam tenir la sort de comptar amb un guia, el Josep Maria, que coneixia molt bé el territori i que ens va fer tocar, olorar i gustar en abundància durant el viatge. La gastronomia va ser un dels elements destacats de la jornada, de la qual en destaquem el restaurant La Cassola, a Gratallops i el restaurant Ginebrals de Gandesa, on vam menjar una carn de xai excel·lent, així com la magnífica paella de marisc que vam degustar a Deltebre.

En definitiva, hem tornat amb molt bon sabor de boca gràcies al bon ambient i amb ganes de fer una altra excursió amb el mateix guia.Últimes Notícies