Notícies

Titular notícies

Ascensió al Puigmal en Suport als Cecs.


Juntament amb el Club Alpino Barcelona anirem, els fervorosos amants de la muntanya, a fer el cim del Puigmal el proper dissabte 18 de juliol. S’ha de confirmar de forma urgent, abans d’acabar aquest dijous, perquè hem de coordinar-nos amb el Club Alpino Barcelona. Esperem les vostres notícies!
El pla previst és agafar el tren cremallera a Queralbs fins al santuari de Núria i des d'aquí caminarem fins al cim del Puigmal. Ens acompanyarà un soci i professional de muntanya format per a la conducció de persones cegues en la que serà una bona oportunitat per tenir una experiència única i enriquidora per a tothom. Dificultats de l'ascensió: Fàcil i accessible. 12 Kms amb 995 mts de desnivell.
Punt de trobada: Sortida dissabte 18 juliol 07:30.
Lloc: Jardins de Pedralbes a Palau Reial (Barcelona), davant de l'estació de metro. Cotxes i despeses compartides
Requisits: Ser soci del CAB, bon estat físic i llicència federativa o assegurança del dia emès pel CAB i portar el material adequat.
Material: Bastons, botes de muntanya, mínim de 3 capes de tèxtil aigua, fruites i / o fruita seca, entrepans o similar.
 


Últimes Notícies