Notícies

Titular notícies

Regals solidaris


Ja queden pocs dies per al Nadal i Reis i hi ha molts regals que fer a familiars i amics. Ara, a l’Associació, comencem a tenir interessants productes de merchandising que podeu utilitzar per fer un regal maco i, a més, solidari. Això és el què us podem oferir:

- Llibre de cuina cedit per Laboratorios Alcon: “Cocina para tus ojos”, fet en combinació pels doctors Javier Mendicute i Marisa Fernández, com a oftalmòlegs i els cuiners de renom Andoni Luís Adúriz, Hilario Arbelaitz, Eva Arguiñano, Karlos Arguiñano, Elena Arzak, Juan Mari Arzak, Martín Berasategui i Pedro Subijana, que indiquen receptes saludables per a les malalties descrites pels oftalmòlegs en aquest llibre. Per 15 euros fareu un regal ben diferent i reivindicareu la salut ocular.

- Colònia “A cegues”, confeccionada per un soci nostre amb les aromes de cedre i espígol per a home i de rosa i de flor de taronger per a dona. Preu, 20 euros.

- Adiollibre “La llum de la paraula”, produit per la nostra associació. Recull un seguit de poemes de socis nostres, llegits per locutors de l’antiga COMRàdio. Preu, 10 euros.

- Disc del cantautor italià Mario Rivoiro, soci nostre, amb temes força macos i que ens permetrà recolzar la carrera musical d’un company nostre i gaudir de la seva música. Preu, 10 euros.

- Caganers per a pessebre representant una persona amb discapacitat visual, idea d’un soci nostre introduït en el món del pessebrisme. Preu, 10 euros.

Esperem que alguns d’aquests regals us facin el pès i, com diversos companys, que ja ho han fet, passeu per aquí a cercar-los, que a més de tot ajudareu l’Associació a passar aquest any tant freturós en el terreny financer. Esperem que l’any vinent ens porti més regals i bon finançament.

Bon Nadal a tots!

Més, sobre...: regalos , asociación , Navidad
Últimes Notícies