Notícies

Titular notícies

Turisme sensible


Un grup de membres de la Associació Visual impairement visitat el Luis Escurís conserves dins la sensible programa Turisme organitzat per la Mancomunitat Arousa Nortesabado 14 de desembre, va visitar les conserves Luis Escurís Batalla (A Pobra do Caramiñal), on el grup podria gaudir una degustació dels enllaunats acompanyada de Deborah Escuris.y la ruta del musclo sensible.

Conèixer la perla negra de la Ria d'Arousa. Una altra estrella de l'activitat que li va explicar el procés de cultiu de musclos durant el recorregut.
El diumenge 15 al grup es traslladà a la Parc Natural de les dunes complexes de Corrubedo, Lagunas de Carregal i Vixán i el Partenó de l megàlits a Galícia, el dolmen de Axeitos (Riveira).

L'oferta turística de Arousa North totalment adaptats per a persones cegues va ser una motivació important pel sector turístic empresarial des de llavors, l'any de la seva creació (2010), va ser només a Espanya. 
Fer la destinació com a experiència única.  Ja he rebut el grup fins que tingui només l'experiència, empresaris són abocadors per fer que les persones cegues pot comprendre, experimentar i sentir la destinació turística de la mateixa manera que una persona que veu

Últimes Notícies