Notícies

Titular notícies

Gran éxit de "La Nit de la Visió"


El passat dia 9 de novembre varem celebrar des de l’Associació Discapacitat Visual Catalunya: B1+B2+B3 un  sopar benèfic, la “Nit de la Visió”.

Amb aquest sopar,  preteniem recaptar fons i recursos per a la recerca científica de les malalties visuals, destinats en aquesta ocasió al “Projecte de desenvolupament d’un tractament tòpic (col·liri) per a la degeneració macular associada a l’edat (DMAE)”, projecte en fase de desenvolupament, dirigit pel Dr. Miguel Ángel Zapata des del VHIR (Vall d’Hebron Institut de Recerca) en col·laboració amb la biofarmacèutica catalana BCN Peptides.

El sopar es celebrà a l’Hotel Catalonia Berna (4****) de Barcelona, amb la especial col·laboració d’El Celler de Can Roca, que ens obsequiaren amb un postre làctic, inspirat en el camp, les ovelles i el so de les esquelles: “Sorbet de recuit, mousse de mató, granissat de guaiava, gotes de iogurt, pols de iogurt i cotó de sucre” sobre un plat que sonava com una esquella al contacte de les culleres.

La nit no va acabar amb les postres, amb el cafè un nou regal va ser lliurat als assistents: IMNOTATHING Design with storytelling va aportar una experiència de xocolata.

La sorpresa de la nit va ser un sorteig especial mitjançant la compra d’una aportació de 10€ que donava dret a beneficiar-se de:

1r regal:1 cistell de productes FRIT RAVITCH
2n regal: Altre cistell de productes FRIT RAVITCH
3r regal: 1 bonus de 10 classes de ball de l’escola de ball de LEO ZUNDA.
4t regal: 1 samarreta oficial del FCB signada per tots els jugadors i donada per la FUNDACIÓ FUTBOL CLUB BARCELONA.

El sopar va finalitzar amb un xou de salsa del grup coreogràfic de salsa YAMBÚ, de la “Escuela de baile Leo Zunda”. I després es va obrir el ball a la discoteca fins a les 02.00 de la matinada.

L’acte va superar les nostres expectatives i les de Centro Trinidad, organitzador de l’esdeveniment, amb una assistència de 122 comensals i una recaptació només en el sorteig de 900€...


D'esquerra a dreta i d'amunt a avall  de la imatge:
 
  • Un moment de la festa
  • El Dr. Miguel Ángel Zapata
  • El predit doctor i Xavier Llobet, Delegat per a Barcelona del Col·legi d’Òptics.
  • La regidora de Barcelona Pilar Díaz, juntament amb el Dr. Alfons Bielsa, president del Col·legi d’Òptics.
  • Maribel Pascual, guanyadora de la samarreta del Barça.
  • Encarna Tirado, representant del restaurant “El Celler de Can Roca” i Ariadna Rogero, conductora de l’acte.
diferents imatges durant el sopar. la descripció està aquí al costat
 

Últimes Notícies