Notícies

Titular notícies

10 d'octubre - Dia Mundial de la Visió


El Dia Mundial de la Visió se celebra el segon dijous d'octubre. Nosaltres, aquest any,  el celebrarem d'una manera molt especial, t'ho expliquem de seguida.

Aquesta celebració té la finalitat de centrar l'atenció en la ceguesa, la discapacitat visual i la rehabilitació dels discapacitats visuals.

A nivell mundial, la major prevalença de discapacitat visual s'observa en les persones de 50 anys d'edat o majors d'ambdós sexes. Encara que la majoria de les afeccions oculars que afecten aquest grup etari poden tractar-se amb facilitat, com és el cas de les cataractes, en algunes parts del món encara cal aconseguir que homes i dones rebin serveis d'atenció ocular de manera igualitària.

El Dia Mundial de la Visió és celebrat a tot el món per totes les parts interessades en la prevenció de la discapacitat visual o la recuperació de la vista. Així mateix, és l'activitat de promoció més important per impulsar la prevenció de la ceguesa i la iniciativa mundial «Visió 2020: el dret a veure», creada per l'OMS i l'Agència Internacional de Prevenció de la Ceguesa.

Nosaltres ho celebrarem d'una manera molt especial. Voluntaris de l'Associació Discapacitat Visual Catalunya estaran en diversos llocs de la ciutat com centres oftalmològics i òptics oferint el nostre tríptic d'Informació i tovalloletes a 1 euro per a la recaptació d'ajuda al tercer món.


La informació és molt important ja que la discapacitat visual ens afectarà a tots, i estar preparat és important.

Per exemple, Sabies que l'associació visual Catalunya B1+B2+B3 és l'única entitat a Catalunya que dóna servei a qualsevol persona amb discapacitat visual, al marge del quin grau tingui? 

Si vols més informació, no dubtis en trucar al telèfon de l'ull : 900 900 505


Dins del marc del Dia Mundial de la Visió, hem preparat aquestes activitats, No te les perdis!!


Acció el día Internaciona de la Visió


Conferència sobre Glaucoma amb el Dr Alfonso Anton López

1a Jornada Visió Espanya

i
El sopar benèfic, La Nit de la Visió!

Últimes Notícies