Notícies

Titular notícies

Presentació de l'Audiollibre "La Llum de la Paraula"




L' Associació Discapacitat Visual Catalunya presenta amb èxit l'Audiollibre "La Llum de la Paraula"


Associació Discapacitat Visual Catalunya: Presentació de l'Audiollibre "La Llum de la Paraula"L’Associació Discapacitat Visual Catalunya presenta l’audiollibre “La llum de la paraula”, un CD de poesies escrites per persones amb discapacitat visual i recitades per locutors de Com Ràdio amb l’acompanyament musical del nostre soci, Ignasi Henderson.

Aprofitant la commemoració de la Setmana de la Poesia de Barcelona (11 al 17 de maig) ahir varem fer l’acte de presentació de “La llum de la paraula”, un audiollibre inèdit de poesia, una obra accessible per a les persones amb discapacitat visual, però oberta a tota la societat, a tots els qui gaudim de la recitació d’un poema.
La presentació va ser a la acollidora sala d’actes de la Llibreria Bertrand (Rambla Catalunya, 37). L’acte va consistir en la lectura en veu alta de diversos fragments dels poemes així editats, per Gisela Puntí i Roberto Daus, amenitzats per música en directe de les mans d’Ignasi Henderson i Sebastián Gutiérrez, que també intervenen a l’audiollibre.

COMRàdio ens ha recolzat tant en la creació del CD com amb la presentació en la que van voler estar presents, tant es així que ens va acompanyar el Director de l’emissora Francesc Triola i la Núria de Josém, Directora de continguts, que a més va conduir l’acte transmetent-nos el seu caliu.

Al CD podeu trobar poemes de qualitat i molt emotius amb veus tan conegudes com la del Sergi Mas, l’Olga Vallejo, el Jordi Duran i més companys que ens acompanyen dia a dia al 91.0 de la FM. La música tampoc passa desapercebuda i fa un conjunt harmònic amb la locució i els poemes amb instruments dolços com el piano, la flauta i la guitarra. Es pot comprar a la nostra Associació al carrer Cardenal Reig 32 o trucant al 934470404.

Un audiollibre totalment accessible que hem realitzat per continuar amb la nostra lluita de sensibilització e integració de les persones amb discapacitat visual a la nostra societat. Cal destacar que, per primer cop a Espanya, s’ha pogut imprimir en el propi CD una llegenda en braille que l’identifica, gràcies a la visió innovadora de l’impremta Cederrones.



Últimes Notícies